.

.

Стол за баня, стол за душата и за възрастните хора с ограничена мобилност Инвалидный стол за баня, Носещи 136 кг Нескользящий домашен Лесно gatefold Тоалетна Защитни рам?

Стол за баня, стол за душата и за възрастните хора с ограничена мобилност Инвалидный стол за баня, Носещи 136 кг Нескользящий

BGN 260.04
Брой продукти
В магазина

❤ Дизайн катарами за душата : гуманизированный дизайн катарами за душата, удобен и лесен за употреба. ❤ Материал алуминиева сплав : стоманена тръба с дебелина 1,7 mm, висока твърдост, устойчивост на окисляване, безопасна и стабилна, със слот за душата. ❤ Височина регулируеми : 5 нива са регулирани, 10 см гъвкав диапазон на регулиране, за да отговорят на нуждите на различните хора. ❤ Нескользящие подложки за краката : Двуслойни супер вакуумни вендузи за крака, здраво изсмукване на земята и безопасни нескользящие, използвайте уверено. ❤ Удебелена извита облегалка : обновен стол за баня, чисто нов дизайн на пространството се увеличава, той може да се използва и от хора с по-дебело тяло.BRAND - ALGFree❤ се Прилага за : особено на възрастните хора, бременните жени, възрастните хора, хората с увреждания и тези, които са ранени или среща с ограничена подвижност.И е по-безопасен избор за тези, които искат да намалят мобилност ❤ Продукт : пешеходната рамка - Материал : алуминиева сплав - Обща височина : 77 x 86,5 см нето Тегло : 5,4 кг - Носеща способност на : 136 кг - Регулиране на височината : 5 нива са регулирани - размери на продукта : L 65 x W19 x H 90 см - Приложимо място : тоалетна, спалня и т.н.❤ Характеристики - Силна товароносимост, стабилна структура - Водоустойчив дизайн, антикорозионна и здрава-Нескользящая поставка за крака, сигурна и безопасна - Регулируема височина, подвижна облегалка-Скоба от алуминиева сплав, издръжлива и здрава❤ Применимая тълпа : 1. В семейството има бременна жена : Неудобната мобилност в период на раждането _BOS_ се Грижи за детето си, ванне2. Възрастните хора остаряват : В напреднала възраст тялото вече не е така добре, както по-рано и трудно да се изкъпе 3. Неудобство на краката и ходилата : неудобни стъпала и крака, е трудно да се изправи, нужда от помощ при вземането на ванны4. Болен в леглото : Трудно е да живеете дълго време в леглото, а за да се изкъпе още неудобнее✔ В магазина има и други стилове, можете да влезете в магазин да си купя.

Характеристики на офертата

Подобни оферти