.

.

Weiyiroty Пенясь бутилка, Компактна жидкостная Портативна пишеща машина формата на цвете бутилки за козметични опаковки(пропускливи)

Weiyiroty Пенясь бутилка, Компактна жидкостная Портативна пишеща машина формата на цвете бутилки за козметични опаковки(пропускливи)

BGN 14.24
Брой продукти
В магазина

Широко приложение : дизайн капацитет 300 мл, за многократна употреба, подходящ за сапун за ръце, лосион, шампоан, душ гел и т.н., е Изработен от ПЭТГ : Течна бутилка е изработена от пластмаса ПЭТГ, който има висока степен на прозрачност и по-добра здравина, и може да се използва в продължение на дълго време.Лесно управление : Поставете ръката си в бутилка, дръпнете надолу замък на гърлото на бутилката и щракнете върху него, за да се използва.Компактен размер : Пенящаяся бутилка малка и компактна, може да се управлява с една ръка и е лесна за работа.Форма на цвете : Уникален дизайн на формата на цвете, малък и сладък, той не заема място в банята или в спалнята.Функция : 1. Компактен размер : Пенящаяся бутилка малка и компактна, може да се управлява с една ръка и е лесна за работа.2. Проста работа : Поставете ръката си в бутилка, дръпнете надолу замък на шията на бутилката, както и преса за използване.3. Изработен е от PETG : Жидкостная бутилка е направена от пластмаса PETG, която е с висока прозрачност и добра твърдост, и може да се използва в продължение на дълго време.4. Форма на цвете : Уникален дизайн на формата на цвете, малък и сладък, той не заема място в банята или в спалнята.5. Широко приложение : дизайн капацитет 300 мл, за многократна употреба, подходящ за сапун за ръце, лосион, шампоан, душ гел и т.н. Как да използвате : 1. Сложи сапун за ръце в бутылку2. Дръпнете надолу стопорное пръстен бутылочного на бутилката и я натиснете, за да использованияспецификация : Тип на продукта : пенящаяся бутылкаматериал : PETGProduct Размер : Approx. 16x9x8cm / 6.3 x 3.5 x 3.1 in Purpose : Пенящаяся бутилка дезинфектант за ръце Тегло : Approx. 105g / 3.7 oz Capacity : 300ml Списък на пакетите : 1 x Пенящееся бутилирана гърлото : Преди използване на понижаване на хонорар гърлото на бутилката.

Характеристики на офертата

Item Type:
Foaming Bottle
Material:
PETG
Product Size:
Approx. 16 x 9 x 8cm / 6.3 x 3.5 x 3.1in
Purpose:
Foaming bottle of hand sanitizer
Weight:
Approx. 105g / 3.7oz
Capacity:
300ml
Package List:
1 x Foaming Bottle :
Pull down the bottle neck lock before use. :

Подобни оферти