.

.

U. S. Pool Supply Professional 18 Четка за водорасли басейни от неръждаема стомана с дръжка EZ Clip - Здрав Косъм, Пилинг Премахва Натрупването на калций, Петна от Ръжда на бетон - Изм?

U. S. Pool Supply Professional 18 Четка за водорасли басейни от неръждаема стомана с дръжка EZ Clip - Здрав Косъм, Пилинг

BGN 15.99
Брой продукти
В магазина

Здрава подсилена алуминиева облегалка.Извити краища с твърда четка от неръждаема стомана.За използване в подземни бетонни басейни.Идеален за почистване на стени и подове от боклук.Подходящ за всички полюси, стандартен размер, пълна гаранция от една година.За КОМПАНИЯТА U. S. POOL SUPPLY U. S. Pool Supply-това е вашият онлайн източник на професионални висококачествени и достъпни аксесоари за почистване и поддръжка на басейни, аксесоари за басейни, както и детски играчки за почивка в басейна, плувки и лаунжей за почивка.Ние предлагаме всички необходими елементи, необходими, за да помогне на собствениците на жилищни басейни се грижат за своите басейни и ги обслужват, така че те могат да се отърве от необходимостта от скъпи професионалисти по редовни поддръжка на басейни.Нашата цел е да ви предоставим най-търсените продукти, необходими за поддържане на басейна, чисти и готови за употреба, за да можете да се съсредоточите върху най-важното..наслаждавайки се на техния басейн!Купи с увереност у надеждна компания U. S. Pool Supply-това е подразделение на TCP Global Corporation, сигурно е глобална компания, която работи вече повече от 40 години.Нашата иновативна компания, работи върху няколко големи складове с повече от 150 служители, които осигуряват отлично обслужване и безпроблемна ежедневна поддръжка на клиенти.Всички продукти за почистване, поддържане и аксесоари басейн с пълна гаранция за срок една година. (Моля, обърнете внимание, че за някои отделни стоки се предоставят на трайни гаранции).Ограничена гаранция на една година се предоставя на всички играчки за забавление и релакс в басейна, надуваеми плувки и шезлонги.

Характеристики на офертата

Подобни оферти