.

.

16 Бр. Сладки Пальчиковые Куклени Играчки Семеен и Животински Стил Занаят стоп-моушън История Подпори за Деца Деца Детски Парти Подаръци За Рожден Ден, Забавни Игра?

16 Бр. Сладки Пальчиковые Куклени Играчки Семеен и Животински Стил Занаят стоп-моушън История Подпори за Деца Деца Детски

BGN 58.86
Брой продукти
В магазина

2.6 души членове на семейството пальчиковых кукли.Услуги : Ние обичаме нашите клиенти, вашето удовлетворение е наш приоритет, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши всеки проблем, която ще се намира.Моля, имайте в предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т.н. може да има някои малки разлики в цветовото тон на снимки и самата стока. 4. Ярки цветове могат бързо да привлече детето и да се подобри неговото разпознаване на цветове. 16 Бр. Сладки Пальчиковые Куклени Играчки Семеен и Животински Стил Занаят стоп-моушън История Подпори за Деца Деца Детски Парти Подаръци За Рожден Ден, Забавни Играчки.Услуги : Ние обичаме нашите клиенти, вашето удовлетворение е наш приоритет, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши всеки проблем, която ще се намира. 4. Ярки цветове могат бързо да привлече детето и да се подобри неговото разпознаване на цветове.Моля, имайте в предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/ контраст на монитора и т.н. може да има някои малки разлики в цветовото тон на снимки и самата стока.Пакетът включва 1.

Характеристики на офертата

Подобни оферти