.

.

500/550 мл Екстра Голяма Спринцовка, Пластмасова Спринцовка с 40-инчов Пластмасов маркуч за научни лаборатории,Измерване, Поливане, Подхранва, Филтриране,за Многократ?

500/550 мл Екстра Голяма Спринцовка, Пластмасова Спринцовка с 40-инчов Пластмасов маркуч за научни лаборатории,Измерване,

BGN 11.99
Брой продукти
В магазина

【Пакетът включва】 : 1 бр 500/550 мл пластмасова спринцовка, 1 бр съвет адаптер, 1 бр 40" пластмасова тръба. 【Индивидуални опаковки】 : Всеки келеш е индивидуална герметичную опаковка, чиста, безопасна, здравословна и лесна за переноске. 【Специална конструкция】 : Буталото лесно да се изтегли и да бута, и тя ще задържа течност, без течове.Буталото може да се извади директно от задната част, а гумено уплътнение също така могат да се свалят за почистване.Висококачествен промишлен пластмаса полипропилен, безопасен и без мирис. 【Широко приложение】 : Спринцовка с ясна скала за лесно измерване и дозиране на течности.Подходящ за промишлено точност, прилагането и хранене на домашни животни в научните лаборатории, етерични масла, чернилах, парфюми, смазочни материали, герметиках и т.н. 【на Удовлетвореността на клиентите】 : Ние вярваме на 100% на удовлетвореността на клиентите, ако не сте доволни от нашия продукт, моля, да споделите с нас, ние ще ви предоставим пълно възстановяване.

Характеристики на офертата

Подобни оферти