.

.

Scicalife 10 бр. Пластмасова Колба Эрленмейера Професионален Широк Устата Конусни Бутилка Лабораторни Прибори Лабораторен Инструмент със Скалата за Експеримента Дост?

Scicalife 10 бр. Пластмасова Колба Эрленмейера Професионален Широк Устата Конусни Бутилка Лабораторни Прибори Лабораторен

BGN 14.71
Брой продукти
В магазина

Висококачествени материали, без мирис, без вреда, безопасни и екологично чисти.Компактен размер и ниско тегло.Лесно се съхранява и да носи със себе си.Широк дизайн на устата, го прави още и пополняющим течност.По-удобно да се използва от учениците в училищната лаборатория при провеждане на експерименти в урок по химия.Уникален дизайн може да попречи на пръски течност от бутилката.Описание Това е пластмасова колба конична форма с отворен дизайн.Корпуса на контейнера има цифрова скала, така че можете да лесно да прочете миллилитры.Дизайнът е прост и элегантен, деликатно изпълнена с глоба изработка, от стабилен материал.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : PP.- Размер : около 8. 00 X5. 00 X5. 00cm/ 3. 14 X1. 97 X1. 97inch.- Висококачествени материали, без мирис, без вреда, безопасни и екологично чисти.- Компактен размер и ниско тегло.Лесно се съхранява и да носи със себе си.- Широк дизайн на устата го прави повече и захранване на течност. - Уникален дизайн може да попречи на пръски течност от бутилката.- По-удобно да се използват за учениците в училищната лаборатория при провеждане на експерименти в урок по химия.Пакетът включва 10 x пластмасови колби.

Характеристики на офертата

Подобни оферти