.

.

Heyiarbeit 400 В 10A Керамичен Патрон Цилиндричен Предпазител Керамичен Предпазител 10x38 мм за електрическото оборудване на Домакински Уреди, 10 бр.

Heyiarbeit 400 В 10A Керамичен Патрон Цилиндричен Предпазител Керамичен Предпазител 10x38 мм за електрическото оборудване

BGN 9.11
Брой продукти
В магазина

【Размер】- Диаметър : 10 мм/0.39"; Дължина : 38 mm/1.50"; Номинално напрежение : 400 v; Номинален ток : 10А; Тип на продукта : цилиндричен. 【МАТЕРИАЛ】- Нашите керамични касета предпазители са предпочитан метод на защита се дължи на тяхната точност, с малки размери и надеждност.Предпазители са на разположение в широк диапазон на номинални усилватели за осигуряване на точна защита. 【ФУНКЦИЯ】- Цилиндричен плавкий предпазител с цилиндрични контактни капачки, предназначени за защита на электрораспределения номинален ток до 32А от повреди, причинени от претоварване и ток на късо съединение. 【ПРИЛАГАНЕТО на】- Керамични предпазители се използват предимно за защита на електрически вериги срещу претоварване и късо съединение, както и за защита на полупроводникови на уреда. 【Кръст Бод Пакет съдържание】- 10 бр. х керамични предпазители на тръбата;Забележка : Нуждаете се от професионални знания, за да използвате този продукт.Подходящ за защита на електрически вериги срещу претоварване и късо съединение на промишлено оборудване и домакински уреди.Резистор, съпротивление, използван като жертвени устройства за осигуряване на защита на товара или на силовата верига от претоварване работен ток; Със защита от претоварване и претоварване на виновните.Тъй като електронното оборудване става все по-малко, схеми и компоненти стават по-крехки и лесно повреждаемыми.Предпазители са предпочитан метод на защита, благодарение на своята точност, малък размер и надеждност.Предпазители са на разположение в широк диапазон на номинални усилватели за осигуряване на точна защита.Предпазител представлява устройство за защита от късо съединение, широко използван в източниците на захранване, импулсни източници на захранване, компютри, зарядни устройства, телефони, домакински уреди, средства за комуникация, на всички видове устройства и електронни компоненти, електрически продукти, е уникално в аксесоарите за електротехнически изделия.

Характеристики на офертата

Подобни оферти