.

.

Регулатор на скоростта на моторни PWM Функция на ключа за управление на регулатора, Регулируеми Степени 4.5 V‑35V За индустрията

Регулатор на скоростта на моторни PWM Функция на ключа за управление на регулатора, Регулируеми Степени 4.5 V‑35V За

BGN 5.67
Брой продукти
В магазина

НАПРЕД И НАЗАД : Двигателят може да бъде напред и назад.Ако на работното посока, която не отговаря на очакванията ви, можете да конфигурирате последователност линии, за да промени посоката.ОСНОВНИТЕ SPCIFICATIONS : Работейки широко напрежение ток на регулатора на скоростта на моторни DC4.5 V‑35 V, и силата на излизане 90 W.ПРИЛОЖЕНИЕ : Това е регулатор на скоростта на мотора, който може да се използва за регулиране на скоростта на двигателите DC, вентилатори, и др.ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ : Това е мини-регулатор на скоростта на двигателя за постоянен ток с висока ефективност и лекота на използване.ДРЪЖКА ПОТЕНЦИОМЕТЪРА : Настройте дръжката на потенциометъра, за да промените работния цикъл на изхода на регулатора, и на скоростта на двигателя се промени.Функция : 1. ОСНОВНИТЕ SPCIFICATIONS : Работейки широко напрежение ток на регулатора на скоростта на моторни DC4.5 V‑35 V, и силата на излизане 90 W.2. НАПРЕД И НАЗАД : Мотор може да бъде напред и назад.Ако на работното посока, която не отговаря на очакванията ви, можете да конфигурирате последователност линии, за да промени посоката.3. ДРЪЖКА ПОТЕНЦИОМЕТЪРА : Настройте дръжката на потенциометъра, за да промените работния цикъл на изхода на регулатора, и на скоростта на двигателя се промени.4. ПРИЛОЖЕНИЕ : Това е регулатор на скоростта на двигателя, който може да се използва за регулиране на скоростта на двигателите на постоянен ток, вентилатори и т.н. 5.ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ : Това е мини-регулатор на скоростта на двигателя за постоянен ток с висока ефективност и лекота на използване.Спецификация : Тип елемент : PWM Регулатор на скоростта на двигателя Работно напрежение : DC4.5 V-35 VOutput Ток : 0-5 AOutput Мощност : 90 W (голям)Ток на покой : 7u A (режим на готовност)Работен цикъл PWM : 1% до 100% PWM Честота : 20 кгцраЗмер : прибл. 30 мм, Дължина x 26 мм Широчина (без дръжка) x 14 mm Височина / 1.18 in Дължина x 1.02 in широчина x 0.55 in височина Осъществяване списък : 1 х Регулатор на скоростта на двигателя за постоянен тока1 х дръжка Caps2 x Washer Note : 1. На входа на регулатора на скоростта на двигателя за постоянен ток е постоянен и не може да бъде пряко свързан с переменному работен ток (например : 220 vac на първа страница), иначе ще изгори!2. Положителните и отрицателните клеми на източника на захранване dc не се променят места, в противен случай регулатор може да бъде повреден.3. Двигателят може да бъде положителен или отрицателен.Ако на работното посока, която не отговаря на очакванията, поредица от линии, можете да персонализирате, за да промени посоката.4. Регулиране на дръжката на потенциометъра, за да промените работния цикъл на изхода на регулатора, и на скоростта на двигателя се промени.

Характеристики на офертата

Item Type:
PWM Motor Speed Controller
Working Voltage:
DC4.5V-35V
Output Current:
0-5A
Output Power:
90W (Large)
Quiescent Current:
7uA (Standby State)
PWM Duty Cycle:
1%-100%
PWM Frequency:
20khz
Size:
Approx. 30mm Length x 26mm Width (Without Handle) x 14mm Height / 1.18in Length x 1.02in Width x 0.55in Height
Package List:
1 x DC Motor Speed Regulator :
1 x Knob Caps :
2 x Washer :
1. The input of the DC motor speed controller is DC and cannot be directly connected to AC (For example:
220V AC on the front page), otherwise will burn!
2. The positive and negative terminals of the DC power supply are not reversed, otherwise the governor may be damaged. :
3. The motor can be positive or negative. When the operating direction does not match the expectation, the line sequence can be adjusted to change the direction. :
4. Adjust the potentiometer knob to change the duty cycle of the governor output, and the motor speed changes. :

Подобни оферти