.

.

Статив за фотоапарат ,Статив, за Огледално-рефлексен фотоапарат е Подходящ за Монтаж на Мобилен Телефон, на Живо, Статив, за мобилен Телефон, Разтегателен Лек Алуми?

Статив за фотоапарат ,Статив, за Огледално-рефлексен фотоапарат е Подходящ за Монтаж на Мобилен Телефон, на Живо, Статив,

BGN 77.44
Брой продукти
В магазина

【Функционален статив 】 : Този статив подходящ за различни устройства, включително мобилен телефон, таблет, точка и други малки камери.Идеален за видео. 【Удобен】 крака колони с подвижна ключалки позволяват регулиране на работната височина само за няколко секунди. 【Камера на статив】 Можете да правите снимки под произволен ъгъл на ориентация; ще получите идеален статив за снимане с невероятна панорамна гледка всеки път, можете да използвате нас селфи нож статив, стойка за камера или фотография, селфи. 【УНИВЕРСАЛНО ЗАКРЕПВАНЕ ЗА ТЕЛЕФОН】най-Доброто закрепване за телефон, се предлага за запис на видео на живо, селфи или много други., Е конфигурирана за задържане на смартфон всякакъв размер, предоставя безкрайни възможности, вие можете просто да направите хоризонтални или вертикални снимки. 【Доволни клиенти】 Ние се стремим да обслужват клиентите си надеждни, качествени продукти, като продължава да осигури по-добър потребителски опит, с помощта на иновативни технологии от НАДЕЖДНА марка.Тегло : 2-5 кг Категория на продукта : статив Материал : алуминиева сплав PTZ тип : триизмерен PTZ Има ли быстроразъемная табела : да Опаковъчен лист : статив, чанта за статив, опаковъчна кутия За отдих на открито или за пътуване,това е най-добрият избор.можете да направите зашеметяващи снимки на себе си,и не е нужно да е неудобно да поиска да помогне на непознати.

Характеристики на офертата

Подобни оферти