.

.

Изпускателната Болт Пружинен Фланец,Изпускателната Фланец Болтове Бързо Определяне на Изпускателната Маншет за Отработените газове Фланец Болт Пружинен Ремонт ?

Изпускателната Болт Пружинен Фланец,Изпускателната Фланец Болтове Бързо Определяне на Изпускателната Маншет за Отработените

BGN 46.64
Брой продукти
В магазина

Отлично качество : Универсален фланец на изпускателния е изработен от висококачествени материали от неръждаема стомана за добра дълготрайност и здравина, не е деформиран лесно, има дълъг срок на служба.Широко приложение : Фланец болт на изпускателната система, универсален за повечето превозни средства и може много добре и ефективно да поправите колата.Отлично качество : Универсален фланец на изпускателния е изработен от висококачествени материали от неръждаема стомана за добра дълготрайност и здравина, не е деформиран лесно, има дълъг срок на служба.Отлично качество : Универсален фланец на изпускателния е изработен от висококачествени материали от неръждаема стомана за добра дълготрайност и здравина, не е деформиран лесно, има дълъг срок на служба.Отлично качество : Универсален фланец на изпускателния е изработен от висококачествени материали от неръждаема стомана за добра дълготрайност и здравина, не е деформиран лесно, има дълъг срок на служба.Отлично качество : Универсален фланец на изпускателния е изработен от висококачествени материали от неръждаема стомана за добра дълготрайност и здравина, не е деформиран лесно, има дълъг срок на служба.Отлично качество : Универсален фланец на изпускателния е изработен от висококачествени материали от неръждаема стомана за добра дълготрайност и здравина, не е деформиран лесно, има дълъг срок на служба.Лесна употреба : Быстросъемный бала фланец лесен за използване, с оборудвани пружини и болтове, чудесна замяна на предишното стария или счупения.Стандартна спецификация : Быстросъемный ръбчета, ремонт на тръбопровод в събирането,изпускателна фланцевая тръба отговаря на строгите стандарти за контрол на качеството и може да се използва надеждно.Професионален дизайн на : 2.25 in ID до 2.25 in OD бала болт пружинен фланец, използван за свързване на краищата на тръбите.Характеристика : 1. 2.25 в ID на 2.25 в фланец болт пролетта вытыхания OD, използван за връзка между двата края на тръбата. 2. Бързо изграждане на газопровода за ремонт поправка, която соотвествует строги стандарти за проверка на качеството и може да се използва надеждно. 3. Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана за добра здравина и издръжливост, не е деформиран лесно, има дълъг срок на служба. 4. Фланец болт пролетта вытыхания, универсален за повечето кораби и може да поправи колата си е много хубаво и впечатляващо. 5. Лесна за употреба, с оборудвани веснами и болтове, чудесна замяна за предходната стария или счупен един.Параметри : Тип на продукта : на прага на колежа маншет Материал : Неръждаема стомана Цвят : сребърен Размер : прибл. 57 мм/2,25 инча : прибл. 57 мм/2,25 инча Дължина : прибл. 230 мм/9,1 in Fitment : Универсален Осъществяване списък : 1 х Бала болт пружинен Фланец 2 x Spring2 x Болт.

Характеристики на офертата

Quick fix flange repair pipeline assembly,Exhaust Flange Pipe meets strict quality control standards and can be used reliably. :

Подобни оферти