.

.

за Huawei P30 Lite Портфейл Калъф, FlipBird [Карта/Брой Слотове] [Каишка] ПУ Светкавица Дизайн Кожен Портфейл Калъф Флип Мобилен Телефон Калъфи за Huawei P30 Lite за Момичета, за Жени ?

за Huawei P30 Lite Портфейл Калъф, FlipBird [Карта/Брой Слотове] [Каишка] ПУ Светкавица Дизайн Кожен Портфейл Калъф Флип

BGN 64.88
Брой продукти
В магазина

Е Предназначен само за Huawei P30 Lite.Компактен, елегантен, стилен дизайн е на рисунката.Тънък калъф тип фолио за намаляване на обема и теглото.Подвижна каишка за китката за удобство за носене.Приложените слотове за карти и джоб за пари - Носете със себе си документ за самоличност, кредитни или дебитни карти и пари в брой, не взе със себе си портфейл.Функция влакчета - лесно може да се трансформира в поставка за гледане на видео и обмен на съобщения.Този красив калъф за таблет-идеалният подарък за вашите приятели. 1.Е Предназначен само за Huawei P30 Lite. 2.Компактен, елегантен, стилен дизайн е на рисунката.Тънък калъф тип фолио за намаляване на обема и теглото.Подвижна каишка за китката за удобство за носене. 3.Приложените слотове за карти и джоб за пари - Носете със себе си документ за самоличност, кредитни или дебитни карти и пари в брой, не взе със себе си портфейл. 4.Функция влакчета - лесно може да се трансформира в поставка за гледане на видео и обмен на съобщения. 5.Лек, но супер защитен калъф, който е подходящ само за вашата Galaxy Huawei P30 Lite.

Характеристики на офертата

Подобни оферти