.

.

Полагане на Запечатване на Прозорци, Врати, Полагане на Четки за Времето на Куп Филц Оголване, Полиуретан Cuttable Weatherproofing Звукоизолирани за Пукнатини Стъкло, Душ, Про?

Полагане на Запечатване на Прозорци, Врати, Полагане на Четки за Времето на Куп Филц Оголване, Полиуретан Cuttable Weatherproofing

BGN 9.35
Брой продукти
В магазина

[ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ] : Вратите на долните метео ленти са подходящи за рамных плъзгащи врати, стъклени врати, каси за врати днищ, пластмасови, стоманени и алуминиеви прозорци, прозорци, шкафове, гардероби, мебели, плъзгащи се врати, душ кабини зали и т., с добра ядровой изолация, пылезащитным, всякакви метеорологични условия, ветрозащитным, доказателство за комара, доказателство за хлебарки, енергийна ефективност, устойчивостта на влага 3.Добър избор за домашно ползване. Силна слипчивая уплътнение за запечатване : Нашата слипчивая уплътнение за запечатване на вратата има силна прилипаемость в задната част и може да работи в продължение на дълго време.Моля, позволете 1-3 см отклонение от ръчно измерване Описание : Материал : полиуретан Размери : Малка : 200x1. Широка гама от приложения : Подложки за времето дъното врати подходящи за плъзгащи се врати рамка, стъклени врати, дъното врати, пластмасови стоманена дограма и алуминиева дограма, шкафове, гардероби, мебели, плъзгащи се врати, душ кабини стаи, etc. [ГЪВКАВ И ИЗДРЪЖЛИВ] : изработен е от мека и безопасна полиуретанова материал, гъвкав и дълготраен.По-дългата силиконова оборудване запечатване лента, на по-достъпна цена! 2.Този вид подложки за времето на подложки, запечатване на дъното на врата е супер гъвкавост, устойчивост на топлина и устойчивост на студ, може да се използва в екстремни метеорологични условия, и не е лесно повредени от слънцето и дъжда.По-дългата силиконова оборудване запечатване лента, на по-достъпна цена!.

Характеристики на офертата

Подобни оферти