.

.

Плетени Кошници за съхранение на Ръчно изработени, 2 опаковки, Стелажи от Водорасли, Кошница за Организиране и Сортиране, Държач за Тоалетна хартия, Кошница с дърве?

Плетени Кошници за съхранение на Ръчно изработени, 2 опаковки, Стелажи от Водорасли, Кошница за Организиране и Сортиране,

BGN 50.40
Брой продукти
В магазина

【Кошници, ръчно изработени】са Изработени от естествена морска трева - Екологично чисти.Стоманена рама е здрав, за да го поддържа в идеална форма. 【Дървени дръжки】2 дървени дръжки позволяват лесно за носене и преместване. 【2-Pack】Две плетени кошници с еднакви размери : 11,8" x 10,2" x 4,8", за да подреди и организации в трапезарията, кухнята и килера. 【Перфектния организатор】Малки полочные кошница може да се използва за съхраняване на хартиени кърпи и други тоалетни принадлежности в банята, дневната и трапезарията; съхраняване на храна и напитки в кухнята.За кабинет, спалня, всекидневна, детска стая, пране и т.н. е Изработен от естествена морска трева.Стоманена рама е здрав, за да го поддържа в идеална форма. 2 дървени дръжки позволяват лесно да се пренасят и да го преместите.За кабинет, спалня, всекидневна, детска стая, пране и т.н. Притежателят на хартиени кърпи.Държач за тоалетни салфетки.Съхранение на козметика.Храните количката.Кошница със закуски.Съхранение на играчки.Лавица за книги.Държач за плодове.Размер на количката е 11,8" x 10,2" x 4,8".Изработена от естествен морски граса стоманена рама е здрав, за да я запазите в перфектна форма.2 дървени дръжки позволяват лесно да се пренасят и да го преместите.За кабинет, спалня, всекидневна, детска стая, пране и т.н.

Характеристики на офертата

Подобни оферти