.

.

URRNDD Мини-Хладилник Термометър Закрит Мащабните Вид Стъкло Измерване на Температурата е Лесно да се Работи за Домашна Кухня 4.8 in

URRNDD Мини-Хладилник Термометър Закрит Мащабните Вид Стъкло Измерване на Температурата е Лесно да се Работи за Домашна

BGN 79.04
Брой продукти
В магазина

Лесен, за да работят - Лесен, за да работят, термометърът се използва за измерване на рефрижерацию хладилника / замерзая температура.домашната кухня - Широко използван в домашна кухня, подходяща за измерване на температурата в околната среда с ниска температура.ABS - пластмаса - Приемането на висококачествен корпус от ABS - пластмаса и скоба от неръждаема стомана, издръжлив и устойчив за продължителна употреба.нетоксичен-липса на вредни елементи, безопасен и нетоксичен, мини и компактен размер, лесен за използване и удобен за съхранение.Област на приложение - Измерване на температура на охлаждане/замразяване хладилник; използва се за измерване на температурата в нискотемпературен среда.Функция : 1. Двоен дисплей на скалата на Фаренхайт и Целзий, обхват 4020/4080, висока точност и бързо четене. 2. Лек, за да може да работи, термометърът се използва за измерване на рефрижерацию хладилника / замерзая температура. 3. Широко използван в домашна кухня, подходяща за измерване на температурата в околната среда с ниска температура. 4. Приемането на висококачествен корпус от ABS-пластмаса и скоба от неръждаема стомана, трайни и трайни за дълго използване. 5. Липсата на вредни елементи, безопасен и нетоксичен, мини и компактен размер, лесен за използване и удобен за съхранение.Спецификация : Тип елемент : Хладилник, Термометър Материал : ABS-пластмаса, Стъклена тръба, Авиационен Керосин, 304 Неръждаема Стомана температурен Диапазон : -40-20/-40-80 Точност : ¡À2/4 Област на приложение : Измерване на температурата на охлаждане/замразяване хладилник; използва се за измерване на температурата в нискотемпературен среда.Дължина : прибл. 12,3 см / 4,8 инча Тегло : прибл. 32 г / 1,1 унции Осъществяване списък : 1 х термометър Забележка : 1. Допуска грешка в 02 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Характеристики на офертата

Item Type:
Refrigerator Thermometer
Material:
ABS Plastic, Glass Tube, Aviation Kerosene, 304 Stainless Steel
Temperature Range:
-40-20/-40-80
Accuracy:
¡À2/4
Scope of Application:
Measuring refrigerator refrigeration/freezing temperature; used for temperature measurement in low temperature environment.
Length:
Approx. 12.3cm / 4.8in
Weight:
Approx. 32g / 1.1oz
Package List:
1 x Thermometer :
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни оферти